Haer concept


Look... and feel good!

DRESSED by haer’ jurkjes komen voort uit mijn eigen zoektocht naar het perfecte jurkje en mijn ideeen over stijl, pasvorm, belijning, trends en kwaliteit. ‘DRESSED by haer’ staat dan ook voor meerdere dingen:

  • ‘Dressed’ betekent vooral ‘gekleed’ in het bijzonder rond het thema jurkjes, maar ook ‘afgekleed’ met bijpassende accessoires
  • ‘by haer’ is afgeleid uit zowel mijn eigen ontwerpen, als ook uit de nieuwe vestigingsplaats van het merk: Villa de Haer aan de Haerstraat
  • ‘haer’ is ook ‘haar’ of ‘her’ in het engels: jurkjes die in hoge mate voor haar – de klant – naar pasvorm worden ontwikkeld. Dat wil zeggen dat er veel aanpassingsmogelijkheden zijn ten aanzien van maat, lengte, maar ook omvang, taille, halsvorm etc.

Maar DRESSED by haer staat bovenal voor wat ik bij klanten wil bereiken: “look….and feel good”! Vanuit een mooie rustgevende setting in een van de dressrooms, op locatie naar wens via fit & shop on location of danwel door de volledige collectie die te bekijken is in de webshop.

Na enkele jaren in een partnerschap een voorloper concept in de vorm van Dressed with Love te hebben ontwikkeld, bouw ik nu zelf verder met deze Dressed by haer collectie – met de ondersteuning van velen om mij heen. Zo werk ik samen met een atelier Georgette en Helen's Patronendesk. De campagne shoot laat ik graag fotograferen door Susan van Suus fotosjop en ik heb schoenen in bruikleen van Leurink Mode en oorbellen van Mijn Bloem & Pracht.  Ik heb gedurende meer dan 20 jaar heel veel verschillende kleding (en interieur/exterieur) lijnen ontwikkeld voor kleine en grote opdrachtgevers. Nu is het tijd zelfstandig mijn droom te verwezenlijken, en een concept zonder compromis neer te zetten onder eigen verantwoordelijkheid. Ik zie er naar uit om het “look…and feel good” gevoel met jullie te delen. Ik wens je dan ook alvast veel plezier bij het rondneuzen op site, in de dressroom, bij een van de shows, of uiteraard bij het dragen van een van de jurkjes van Dressed by haer. Graag tot ziens!

Look...and feel good!

Anne Morselt 

info@dressedbyhaer.nl

© 2014 - 2024 Dressed by haer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel