Navigatie

Haer Dressrooms

Kiezen, passen en op maat maken; prêt-à-couture, tailor made, custom made, ....

Hoe je het ook wilt of noemt, Dressed by haer maakt maatwerk van jouw favoriete jurkje.

De exclusieve Dressed by haer jurkjes zijn online verkrijgbaar in de webshop. Altijd met de perfecte pasvorm en standaard in 2 lengtematen.

Omdat Dressed by haer uitsluitend premium kwaliteit jurkjes levert en jou in alle opzichten het perfecte jurkje wil bieden, heeft Dressed by haer 2 Dressrooms waar je naar hartelust kunt kiezen en passen.

Dressed by haer jurkjes in de Dressroom    behind the scene in de dressroom van Dressed by haer

Want twijfel je over de maat of kun je niet beslissen welk jurkje het bij jou past? Vind je het fijner om live te kijken, kiezen, passen, shoppen en vakkundig advies te krijgen? Kom dan naar een van de Dressrooms! Daar ben je van harte welkom en kies ik samen met jou het perfecte jurkje. Ga je voor een "standaard" prêt-à-couture jurkje dan kan in de Dressroom jouw jurkje verder op maat gemaakt worden en desgewenst verder aangepast worden tot een jurkje dat op jouw lijft geschreven is en jou voor lange tijd blij maakt. Zodat je zelf ervaart: "The perfect dress is a joy forever". (lengte aanpassingen zijn hierbij kosteloos, in geval van maataanpassingen of customizen, overleggen wij vooraf met je het bijbehorende tarief).

 

 

© 2014 - 2018 Dressed by haer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel