Algemene voorwaarden

De website en verwante diensten van Dressed by haer worden ter beschikking gesteld krachtens de algemene voorwaarden en eventuele andere regels op onze website. Lees de algemene voorwaarden / verzending & retourbeleid / levertijden / betaalwijzen/ privacyverklaring zorgvuldig alvorens het plaatsen van een bestelling op www.dressedbyhaer.nl.

Gebruiksvoorwaarden

De toegang tot - en het gebruik van de website www.dressedbyhaer.nl en haar beschikbare producten en diensten zijn onderworpen aan de onderstaande algemene voorwaarden. Wij kunnen de algemene voorwaarden van tijd tot tijd actualiseren en aanpassen. Het gebruiken van de website na een dergelijke verandering geeft aan dat je instemt met de gewijzigde voorwaarden. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Indien je niet akkoord gaat met een wijziging, dien je het gebruik van de website onmiddellijk te staken.

Privacy - en beveiligingsverklaring

Als je nog geen 18 jaar oud bent, moeten je ouders of wettelijke verzorgers op de hoogte zijn van een te plaatsen bestelling op deze website en moeten jouw ouders of wettelijke verzorgers toestemming hebben gegeven om op deze website te bestellen of van de verwante diensten gebruik te maken.

© 2014 - 2024 Dressed by haer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel