Op maat maken


Het is mogelijk om bij de Dressed by haer een jurkje uit de collectie op maat te laten maken.

Heb jij een iets andere lengte dan gemiddeld en merk je vaak dat de jurkjes, jassen of pantalons te kort zijn dan maakt Dressed by haer dit voor jou op lengte, omdat ieder item na bestelling pas gemaakt wordt in het atelier. Dit geldt natuurlijk ook in het geval je net een iets andere bovenwijdte, taillewijdte of heupwijdte hebt.

Onze werkwijze is als volgt, je komt naar één van onze Dressrooms in Oldenzaal of Amsterdam, daar pas je een jurkje in de maat die het beste overeenkomt met jouw eigen maat, Anne bekijkt dan waar je juist meer of minder ruimte nodig hebt en ook de lengte wordt bepaald. DIt wordt allemaal genoteerd en in een schets verwerkt en dit wordt met de kleermaker in het atelier besproken. De aanpassingen worden in het patroon gemaakt en dan wordt het betreffende jurkje, pantalon of jas gemaakt. Na ongeveer een week is het klaar en kan het worden verzonden. Met ongeveer 10 dagen kun je het thuis verwachten.

Ook andere aanpassingen kunnen worden gedaan, bijvoorbeeld langere mouwen of juist een andere mouw. Er zijn veel dingen mogelijk. Dit wordt besproken en de eventuele extra kosten worden hier ook in meegenomen.

Mocht je geïnteresseerd zijn klik dan hieronder op de button voor een afspraak.

Maak een afspraak

Look....and feel good!

Anne

 

© 2014 - 2020 Dressed by haer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel