Fit & Shop on location


Ik kom met mijn collectie naar de locatie van jouw keuze.

Fit & Shop on location is voor vrouwen met een overvolle agenda. Voor degene die personal styling en hulp bij het kiezen van een jurkje kunnen gebruiken, voor de vrouwen die een jurkje op hun maten afgestemd willen hebben, of details naar wens willen wijzigen. Ik kom graag met mijn collectie naar de locatie van jouw keuze: thuis, op de zaak, of ergens anders.

Hoe het werkt

Ik stap in mijn auto en kom naar de locatie van jouw keuze. Natuurlijk neem ik de DRESSED by haer collectie, een grote passpiegel en diverse keuzemogelijkheden aan stoffen, kleuren en details (zoals strikjes, bandjes, enz.) mee. In alle rust kun je kijken, kiezen en passen. Ik geef je persoonlijk stylingadvies en zo bepalen we samen welk jurkje jouw "perfect dress" is. Daarna neem ik jouw maten op en bespreken we de mogelijkheden voor eventuele aanpassingen in het ontwerp of in de details. Maak snel een afspraak via onderstaand contactformulier, stel een aantal data voor en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

*Fit & Shop on location is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Wanneer je een jurkje via Fit & Shop on location koopt, kost dit niets extra. Als je onverhoopt jouw "pefect dress" niet vindt, breng ik uitsluitend mijn reiskosten in rekening.

Maak een afspraak

© 2014 - 2021 Dressed by haer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel