Haer Dressroom


Kiezen, passen en op maat maken; prêt-à-couture, tailor made, custom made, ....

Omdat Dressed by haer uitsluitend premium kwaliteit jurkjes levert en jou in alle opzichten het perfecte jurkje wil bieden, heeft Dressed by haer een Dressroom waar je naar hartelust kunt kiezen en passen.

Dressed by haer jurkjes in de Dressroom    behind the scene in de dressroom van Dressed by haer

Hoe je het ook wilt of noemt, Dressed by haer maakt maatwerk van jouw favoriete jurkje.

Twijfel je over de maat of kun je niet beslissen welk jurkje het bij jou past? Vind je het fijner om live te kijken, kiezen, passen, shoppen en vakkundig advies te krijgen? Kom dan naar mijn Dressroom! Daar ben je van harte welkom en kies ik samen met jou het perfecte jurkje. Ga je voor een "standaard" prêt-à-couture jurkje dan kan in de Dressroom jouw jurkje verder op maat gemaakt worden en desgewenst verder aangepast worden tot een jurkje dat op jouw lijft geschreven is en jou voor lange tijd blij maakt. Zodat je zelf ervaart: "The perfect dress is a joy forever". 

Heb je liever dat ik bij jou langskom? Dat is ook geen enkel probleem! Via Fit & Shop on location kun je gemakkelijk een afspraak inplannen en kom ik met mijn collectie bij je langs op locatie naar jouw keuze.

 

De locatie


Haer Dressroom Oldenzaal

Geopend op afspraak en in de schoolvakanties zijn we gesloten. Online is het altijd mogelijk om een bestelling te plaatsen.
 

Huize De Haer
Haerstraat 81
7573 PA Oldenzaal
tel. 0541 511541

mob. 06 22046488

 


 

 

 

© 2014 - 2021 Dressed by haer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel