Ontdek meer over de jurkjes van Dressed by haer

Dressed by haer staat voor wat ik bij klanten wil bereiken: “look….and feel good”!
 

Dressed by haer is geen nine-to-five damesmodewinkel. Het is een jurkjesconcept waarbij ruim en persoonlijk aandacht wordt geschonken aan jou onze klant. Om je te kunnen kleden in jurkjes die jou (zelf)vertrouwen geven.

De basis van de jurkencollectie bestaat uit 5 verschillende lijnen met diverse jurkjes onder ieder van die lijnen. Dressed by haer gebruikt zorgvuldig geselecteerde, luxe stoffen en materialen. Uit de combinatie van dat alles wordt jouw jurkje passend gemaakt naar jouw mogelijkheden en wensen. De 5 jurkenlijnen van “haer dresses”, delen het “look…and feel good” gevoel, maar onderscheiden zich van elkaar in uitstraling en prijsniveau:

  • haer day:           look good and feel good:                       voor een dagelijks stijlvolle verschijning
  • haer casual:      look comfortable and feel good:           voor mooi gekleed gemak
  • haer business:  look professional and feel good:           voor een professionele indruk
  • haer party:        look stunning and feel good:                 voor een spetterend optreden
  • haer one:           look unique and feel good:                    voor een unieke verschijning

Per lijn presenteer ik – afhankelijk van het seizoen – verschillende jurkjes: de “Numbers” of “No.”. Zo heeft de “haer day” lijn een “No. 1” , een “No. 2” etc. Datzelfde geldt voor de andere lijnen.

Dressed by haer jurkjes zijn uniek en passend bij specifieke draagmomenten of gelegenheden. Maar Dressed by haer jurkjes zijn bovenal zeer veelzijdig. Afhankelijk van jouw styling pas je met diverse accessoires jouw jurkje gemakkelijk aan waardoor jouw favoriete Dressed by haer jurkje 24/7 stijlvol en draagbaar is. Niet voor niets zeggen wij "The perfect dress is a joy forever". Kijk voor Style Suggestions op ons blog en / of volg onze social media (Facebook en Instagram).

Dressed by haer ontwikkelt ieder seizoen ook diverse Haer accessories om de "look... and feel good" look helemaal af te kunnen stijlen en jouw jurkje instant een nieuwe uitstraling te geven.

Vanwege het persoonlijke karakter van het jurkje – passend bij jou - wordt niet uit voorraad geleverd. Ieder jurkje wordt voor de klant specifiek gemaakt in ons Twentse atelier.

Kies jouw (exacte) maten in de webshop en bestel direct online. Ik streef altijd naar een levertijd van maximaal 10 dagen, of dit nu een online besteld jurkje is, of een jurkje dat we samen in een Dressroom hebben geselecteerd en verder op maat gemaakt is.

Met deze Autumn/Winter collectie lanceer ik nu in totaal 30 jurkjes, en ik hoop dat je hier terug vindt wat ik met mijn concept wil bijdragen: “look…and feel good”!

 

Look…and feel good!

Anne Morselt

Dress lover & fashion designer

© 2014 - 2018 Dressed by haer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel