Navigatie

Women behind Dressed with Love

Anne & Kitty - Wij zijn Anne Morselt en Kitty Leurink. Beide hebben we een “rijk” leven met fantastische kinderen, een lieve man,  een kleurrijke carrière en een waardevol en drukbezet sociaal leven. We staan met beide voeten op de grond, werken hard, genieten bovenal van het leven en willen dat graag met anderen delen.

Al tijdens onze eerste ontmoeting bleek onze gezamenlijke passie voor mode. Ons beider favoriete kledingstuk is, hoe kan het ook anders, de jurk. Want wat is er vrouwelijker en veelzijdiger dan een jurk? Het duurde dan ook niet lang voordat wij besloten samen de uitdaging aan te gaan “to make our dream come true”.

Wij dromen ervan met de jurkjes van ons modelabel Dressed with Love een inspiratie en stimulans voor iedere vrouw te zijn. Wij hopen dat ook jij ervaart dat het dragen van een Dressed with Love jurkje je krachtig maakt en jouw vrouwelijkheid versterkt. Wij willen je laten ervaren dat je er in onze jurkjes met weinig moeite stijlvol, verrassend, verzorgd en fantastisch uit ziet op ieder moment van de dag en bij welke gelegenheid dan ook. Want:

“Dressing is a way of life and a way of love (yourself)”.

© 2014 - 2018 Dressed by haer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel