Navigatie

Dress Room

Kiezen, passen en op maat maken; tailor made, custom made of prêt-à-couture. Hoe je het ook wilt noemen, wij maken maatwerk van jouw favoriete jurkje.

Wij verkopen onze exclusieve jurkjes online in onze webshop.

Omdat wij uitsluitend premium kwaliteit jurkjes willen leveren. En we jou dolgraag een glimlach willen geven bij het vinden van je prefecte jurkje hebben we 2 Dress Rooms waar je naar hartelust kunt kiezen en passen.

Want twijfel je over de maat of kun je niet beslissen welk jurkje het meest geschikt voor jou is? Vind je het prettiger om live te kijken, kiezen, passen, shoppen en vakkundig advies te krijgen? Kom dan naar een van onze Dress Rooms! Daar ontvangen wij je graag om samen met jou het perfecte jurkje te kiezen. Kies je voor onze Prêt-à-Couture optie dan kunnen wij in de Dress Room ook jouw jurkje verder op maat maken en desgewenst customizen tot een jurkje dat op jouw lijft geschreven is om jou voor lange tijd erg blij te maken (lengte aanpassingen zijn hierbij kosteloos, in geval van maataanpassingen of customizen, overleggen wij vooraf met je het bijbehorende tarief).

Dress Room Amsterdam - Onze Dress Room in Amsterdam vind je op de Keizersgracht 349 (om de hoek van de 9 Straatjes). Je kunt daar terecht op woensdag van 15.00 – 18.00 uur, wel graag even bellen van te voren. (Niet open in de schoolvakanties Noord Nederland)

Dress Room Borne - In een prachtig historisch pand (restaurant Dorset) aan de Grotestraat 167 in Borne is onze Twentse Dress Room gevestigd. Graag even een afspraak maken.

Vooraf bellen - Bij voorkeur vooraf even bellen zodat we voldoende tijd voor je in kunnen plannen.

Op afspraak - Bel voor een afspraak naar: 074 – 8200201 of 06 - 22046488

 

 

                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2014 - 2018 Dressed by haer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel