Navigatie

The perfect dress is a joy forever

De modellen van onze Dressed with Love jurkjes komen voort uit onze eigen zoektocht naar het perfecte jurkje en onze ideeën over stijl, draagbaarheid, pasvorm, belijning, trends en kwaliteit. Wij zijn daarin nogal eigenwijs en vooral dicht bij onszelf gebleven. Letterlijk en figuurlijk; wij ontwerpen alleen jurkjes die wij zelf ook dragen. Omdat pasvorm, belijning en oog voor detail enkele van onze stokpaardjes zijn, worden onze jurkjes langdurig doorgepast en details net zolang aangepast tot ze het label Dressed with Love waardig zijn.

Onze roots liggen in Twente, het voormalige textielhart van Nederland. Hier kopen wij de mooiste stoffen en worden de Dressed with Love jurkjes in traditionele ateliers vakkundig met de hand vervaardigd door vakmensen met net zoveel liefde voor het vak als wij voor onze jurkjes hebben.

Wij houden van tijdloze jurkjes voor vrouwen van verschillende leeftijden. Zowel onze basic modellen als onze special dresses zijn klassiekers die mede door de luxe stoffen en het hoge afwerkingsniveau lang mooi blijven en zo jarenlang de basis van jouw garderobe vormen. Want voor ieder Dressed with Love jurkje geldt tenslotte: "The perfect dress is a joy forever".

 

 

© 2014 - 2018 Dressed by haer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel